Produsul a fost adăugat în coș
Arată coș
Contact
ceiba@softlink.ro
0745 314 424
Coşul meu
 
Nebula®
Nebula®
SLK-CEI-NEBULA
Dimensiuni / mod de prezentare:
solicită preț
Descriere:

Noua noastră mașină Nebula a fost creată exclusiv pentru dezinfectare. Este o soluție automată excelentă pentru materiale din hârtie, cum ar fi cărți, dosare, registre, ziare, reviste etc. Nebula poate înlocui perfect munca manuală periculoasă. Nu există riscuri de inhalare a biocidelor în timpul tratamentului. Rezultatele procesului de dezinfectare în mașină sunt aceleași cu rezultatele curățării manuale pentru orice articol introdus. Acțiunea biocidă pe care o aplicăm în maşina Nebula acoperă o gamă largă de microrganisme, bacterii, ciuperci și unele tipuri de virusuri. Maşina Nebula este formată din două camere separate. Fiecare dintre ele este montată pe roți, astfel încât un operator să poată împărți mașina în două părți în cazul transportului printr-un spațiu îngust, cum ar fi coridor, ușă sau lift. Procesul de divizare și unire este foarte simplu și rapid. În camera de nebulizare o carte este supusă unui tratament QAC (compuși de amoniu cuaternar) și apoi, în camera următoare, este uscată. De fapt, avem un vid sigur filtrat care funcționează în camera de nebulizator și un aer de suflare precis în camera de uscare. Dezinfectarea cărților este mai sigură pentru sănătatea dvs., cu Nebula. Nebula este o mașină inovatoare, care poate ajuta foarte mult la dezinfectarea materialelor din hârtie în orice fel de arhive, biblioteci sau muzee. Nebula poate fi ușor asamblată pentru a trece și a lucra în locuri mici și înguste. Ar putea funcționa și în sinergie cu Depulvera sau cu o altă mașină de curățat cărți.
Se pot dezinfecta aproximativ 1000 - 1200 de cărți pe zi. Consumul standard de soluție QAC este de 4 litri pentru aproximativ 3000 de cărți. În 8 ore de funcționare, consumul ajunge la aproximativ 2 - 3 litri. Are o capacitate de 3 cărți pe minut.
Există 2 moduri de a lucra cu Nebula:
- manual : operatorul folosește joystick-ul, prin care controlează mișcarea cărții în fiecare parte a mașinii și timpul de dezinfectare;
- automat : operatorul doar introduce și scoate cărțile.
Dimensiuni maşină 750 x 1530 x 1230 mm.
Cameră nebulizator 800 x 750 x 1230 mm.
Cameră de uscare 670 x 750 x 1230 mm.
Dimensiunea maximă a documentului 600 x 440 x 180 mm.

Accesați video AICI

Vizualizați detalii AICI

Cantitate:
 
Produse similare

Ceiba Library Products
Reprezentant exclusiv pentru România pentru produsele CEIBA destinate bibliotecilor
Contact
Str. Simion Bărnuțiu 11 407280 Florești Cluj Napoca, Cluj
 
ceiba@softlink.ro
 
0745 314 424